Beste mensen,

De zomervakantie is inmiddels weer begonnen en veel spelers van Pluto zijn of gaan op vakantie. Traditiegetrouw willen we degenen die (nog)niet op vakantie gaan of al geweest zijn wel de mogelijkheid bieden om te basketballen. Daarvoor is er elke woensdag de gelegenheid vanaf 20.00 uur. Het hele veld is dan beschikbaar voor die vrije inloop. Dus als je nog niet op vakantie bent of gaat, wees dan welkom.

Naast deze open training zijn er ook trainers die met hun eigen team door trainen, meer informatie hierover kun je bij je eigen trainer krijgen.

Voor degenen die nog op vakantie gaan: een hele fijne vakantie!

Namens bestuur en Technische Commissie.

Jan Hellinga

Op zondag 8 januari start Pluto Basketbalvereniging te Wageningen het nieuwe jaar met een partijtje waterbasketbal, voor leden en door hen genodigden, in zwembad de Bongerd.

Elk jaar organiseert Pluto basketbal een Nieuwjaarstoernooi voor leden, oud-leden en genodigden. Dit goed bezochte evenement in de sporthal de Tarthorst is inmiddels een traditie van 45 jaar. Een feit dat dit jaar overigens ook gevierd gaat worden. Dankzij de medewerking van zwembad de Bongerd zwembad de Bongerd, wordt er 8 januari a.s. een nieuwe traditie geboren. In plaats van een koude Nieuwjaarsduik in de Rijn, duikt Pluto in een verwarmd zwembad! We starten om 9.00 uur en het duurt tot 10:00 uur.

Maar daar blijft het niet bij! Daarna volgt het traditionele Nieuwjaarstoernooi in sporthal de Tarthorst. Om 14:30 sluiten we af met een nieuwjaarsreceptie. En wanneer die eindigt…..

Wil je niet naar het zwembad, dan ben je vanaf 11.00 uur welkom in de Tarthorst. Wil je gebruik maken van de unieke mogelijkheid om eens in het water te basketballen, meld je dan aan bij ondergetekende of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laurens Hoekstra.

Beste leden en ouders van leden, recipe

Eén keer per jaar ben je als lid van de vereniging Pluto in de gelegenheid om je stempel te drukken op de vereniging en in stemmen met veranderingen of deze juist in gang te zetten. Dat is op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Aanstaande dinsdag is die gelegenheid er weer. Vanaf 19.30 uur ben je welkom in de kantine, cialis de vergadering begint om 20.00 uur.

Ik heb het al vaker uitgedragen: Pluto is geen sportschool of fitnesscentrum, Pluto is een VERENIGING. En “VERENIGEN doen WE samen”. Die gedachte gaan we het komende jaar verder vorm geven en dat zal gevolgen hebben voor de rol van de leden en ouders van leden in hun betrokkenheid bij de vereniging. Hoe dat eruit gaat zien weten we nog niet precies, maar de eerste aanzet wordt gegeven op de ALV aanstaande dinsdag. Dé kans om te laten weten hoe jij vindt dat de toekomst van Pluto er uit moet zien. We gaan uit van een grote opkomst, want wat is jouw excuus om hierbij niet aanwezig te zijn?

Klik hier voor agenda van de ALV.

Ik zie jullie graag op dinsdag 27 oktober vanaf 19.30 uur

Met vriendelijke groet,

Jan Hellinga

voorzitter

Pluto moet veranderen!

En het begin is er. Op de ALV van 28 oktober 2016 waren veel mensen aanwezig en hebben we goede discussies gevoerd over hoe het verder moet met Pluto. Er is besloten dat vanaf het seizoen 2017/2018 ieder Plutolid (of ouder) verplicht zal zijn activiteiten voor de vereniging op zich te nemen. Dat kan van alles zijn, maar gaat in ieder geval verder dan tafelen en fluiten of rijden en kleding wassen. Enkele mensen zijn al begonnen met het uitwerken van de plannen hiervoor. In de notulen van de ALV kun je meer lezen en in het verdere verloop van dit seizoen horen jullie meer hierover.

 

Namens het bestuur,

Jan Hellinga

Beste Pluto leden.
 
Met ingang van volgend seizoen stelt de NBB als eis dat ieder lid van 14 j. en ouder die competitie wil spelen de spelregeltest gehaald moet hebben.
Die kun je online halen via basketballmasterz.nl Dit geld voor ieder lid die geen scheidsrechter diploma heeft. DOE DIT NU VAST !
Iedereen die z’n spelregelkennis wil verbeteren kan daar ook terecht.