Ook dit jaar gaat Pluto deelnemen aan de Grote Clubactie. Door het verkopen van loten door onze leden zorgen we voor extra financiële middelen voor onze club, waarmee we leuke activiteiten kunnen organiseren. Ons doel dit jaar is om zo veel mogelijk geld op te halen voor het jeugdkamp in 2018. Op zaterdag 16 september 2017 start de verkoop van de loten. Alle leden mogen vanaf deze dag op pad om loten te verkopen.

Van elk lot gaat 80% direct naar de clubkas. Van de overige 20% organiseert de Grote Clubactie de loterij. Een lot kost €3, waarvan dus €2,40 naar de clubkas gaat. Pluto kiest voor betaling met eenmalige machtigingen en er is ook de mogelijkheid voor online verkoop. De organisatie van de Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn bankafschrift ontvangt.

Alle leden ontvangen begin september een lotenboekje. We hopen dat ieder lid minstens 5 loten verkoopt en willen ook ouders vragen hun kinderen hierin te ondersteunen. Als we dit doel samen halen zouden we 800 loten verkopen en daarmee een opbrengst van bijna €2000 realiseren!

Vanaf maandag 11 september a.s. worden de lotenboekjes uitgedeeld bij de trainingen en volgt verdere informatie.